Da li se žene starije od 40 godina šminkaju?

You may also like...

4 Responses

 1. Smootilica says:

  Odlicno! Drago mi je da vidim neko da je napisao ovaj tekst. Ja imam 35 god i vodim beauty blog pa slobodno mogu reci da ne nalazim blogove za nas iznad 30 a kamoli 40.

  • Katarina Milićević says:

   Hvala, pratim tvoj blog, i jedan je od boljih. Jedini na koji sam prijavljena, mislim. Ali, zaista mi je osećaj da ili nismo tržište, ili da žene mojih i starijih godina to ne zanima. A nijedno nije tačno, bar ja mislim da nije.

 2. aleksandranm says:

  imam preko pedeset godina. svakodnevno vozim bicikli i pijem dosta vode. ne koristim sapun za pranje lica godinama, isključivo vlažnim maramicama skidam šminku. koristim samo blagu hidrantnu kremu za dan, jer imam masnu kožu. jedino što uredno stavljam i uveče i ujutru je kolagenska krema oko očiju, jer imam tamne podočnjake i jako osetljivu kožu u tom predelu. Korstim tečni puder, stik za regije sa borama i kompaktni puder za lice svaki dan, osim leti, jer brzo pocrnim i ne treba mi šminka onda. Sva tri su max factor, a kompaktni je najbitniji. to je creme puff translucent koji se prilagodjava boji kože. broj je 05. Stavim maskaru, rumenilo i u zavisnosti od raspoloženja, sjaj za usne ili ruž, duboko crveni, boje mesa, bledo roze mat, jer imam prirodno pune usne. Da se šminkam sa tri sloja pudera sam naučila od profesionalnih šminkera u RTS gde sam radila kao novinar deset godina. Tako da sa ovom šminkom mogu da idem i pred kamere, a da izgledam prirodno, da mi se nos ne sija i da ne izgledam nakrečeno, pošto stavljam jako male količine svega. Puno se i smejem. jer radim već 17 godina u srednjoj školi sa decom. Smejem se kući. 🙂 (nekad se i ljutim) Kosa mi je tanka i brzo se masti, tako da je perem svako jutro. Dugi niz godina sam imala prirodnu boju kose i bila kratko ošišana, sad sam posvetlila kosu i pustila je…Stavljam masku od maslinovog ulja i limunovog soka na nju, kad stignem. Telo mažem isključivo Niveinim mlekom svakodnevno od kad sam napunila šesnaest godina. Odličan tekst.

 3. Zamagljen! says:

  A muškarci preko 40.?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: